Είσοδος

 

Ο Δήμος * Γενικές Πληροφορίες * Δήμαρχος * Χαιρετισμός Δημάρχου
 
Αναζήτηση:

Φωτογραφικό αρχείο της πόλης μας

Αξιοθέατα

Χάρτης Κορίνθου

Πληροοφορίες για τα ΚΕΠ του Δήμου

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

Πληροφορίες για τα Σχολεία του Δήμου

Εφημερεύοντα φαρμακεία στην Κόρινθο

Διαύγεια

Χαιρετισμός Δημάρχου

Aγαπητοί μου συνδημότες,

ζούμε σε μια εποχή, όπου η εξέλιξη της τεχνολογίας καθιστά αναγκαία τη δημιουργία και χρήση μέσω του internet, μιας «πύλης» πληροφόρησης, επικοινωνίας και ενεργής συμμετοχής, ανάμεσα στους πολίτες και τη Δημοτική Αρχή.

Έτσι οι υπηρεσίες του Δήμου μας, εκσυγχρονίστηκαν σταδιακά δημιουργώντας το «portal» ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την εξυπηρέτηση όλων μας, το οποίο, δεν απευθύνεται μόνο στους «ειδικούς» αλλά σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Είναι ένα «εργαλείο», που διαμέσου της αμφίδρομης επαφής, εξαλείφει τις όποιες «αγκυλώσεις» των υπηρεσιών, ξεπερνά τα εμπόδια του χρόνου και της απόστασης, εξυπηρετεί τις ανάγκες μας, διευκολύνει την καταγραφή απόψεων και προωθεί ημερολόγιο δράσεων και γεγονότων.

Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε συνδημότης μας, διαδραματίζοντας κυρίαρχο ρόλο, θα ευρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων και της πληροφόρησης. Είναι ο τελικός αποδέκτης των έργων που υλοποιούνται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου μας, όπως και της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο στην διαμόρφωση και ανανέωση της ιστοσελίδας του Δήμου Κορινθίων ώστε να εκσυγχρονιστεί πλήρως εξυπηρετώντας τις απαιτήσεις των επισκεπτών της. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρχαιολόγο κ. Παρασκευά Νταβαρίνο για την σημαντική συμβολή του στην επιμέλεια και κατάθεση των ιστορικών στοιχείων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και μας ξεναγούν στην πόλη της Κορίνθου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 Σας εύχομαι καλή περιήγηση!

   Ο Δήμαρχος Κορινθίων

  Αλέξανδρος Πνευματικός

 

 

 
Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών    Ευρωπαική Ένωση ΚΠΣ    Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης   ΕΣΠΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, το ΕΤΠΑ και το ΕΣΠΑ.
);