ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Τάσος Ταγαράς – Πρόεδρος Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Τάσος Ταγαράς – Πρόεδρος Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής
«Με το βλέμμα στις επόμενες γενιές»
 
Από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων μας, κληθήκαμε σαν επιτροπή να αντιμετωπίσουμε δύσκολες έως και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ανταπεξήλθαμε πλήρως στις ανάγκες δίχως να στερήσουμε από μαθητές και εκπαιδευτικούς το υπέρτατο αγαθό της Παιδείας.
Φροντίσαμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες, σύμφωνα και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε αυξημένες ποσότητες καθαριστικών καθώς και σε αντισηπτικά, μάσκες και self-tests. Σε όλη τη διάρκεια αυτών των τριών ετών φροντίσαμε για την επιδιόρθωση και αντικατάσταση συστημάτων ψύξης/θέρμανσης, υλικών τμημάτων πληροφορικής των σχολικών μονάδων (Η/Υ). Επιμεληθήκαμε για επιδιορθώσεις και τοποθετήσεις κιγκλιδωμάτων και θυρών στα σχολεία μας, καθώς και επισκευές και αντικατάσταση ειδών υγιεινής στις τουαλέτες . Επιπλέον φροντίσαμε για την κοπή των χόρτων, το κλάδεμα, τον ευτρεπισμό και το βάψιμο χώρων των σχολείων. Τέλος εγκαταστήσαμε και βελτιώσαμε συστήματα συναγερμού για την ασφάλεια των σχολικών μας μονάδων.

Εν κατακλείδι, ύψιστο μέλημά μας είναι η παροχή κάθε βοήθειας σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό με στόχο την απρόσκοπτη συνέχεια του έργου τους. Παρότι δεν μπαίνουμε στις τάξεις, αισθανόμαστε πως κι εμείς, από το δικό μας μετερίζι, συμβάλλουμε στη μετατροπή των παιδιών μας σε σημαίνοντα και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας μας.

Leave a Comment