Αύριο στις 11:00 η συνέντευξη τύπου για το Συνέδριο «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τ. Α»

 
Ο Δήμος Κορινθίων έχει την τιμή να συνδιοργανώνει με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης International Forum Training & Consulting, Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» το τριήμερο 2-4 Ιουλίου 2021.
 
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γ.Γ Τ.Α κ.Μιχάλης Χρηστάκης ,ο Γενικός Διευθυντής της Forum Training and Consulting κ.Γιάννης Νικλήτσας και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος θα παραχωρήσουντην Παρασκευή 11 Ιουνίου, κοινή συνέντευξη τύπου για τις λεπτομέρειες του συνεδρίου: το πρόγραμμα των εργασιών, τους συμμετέχοντες και βεβαίως τους στόχους.
 
Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου, Κολιάτσου 32, β όροφος, στις 11:00 π.μ.
 
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί live μέσα από το κανάλι της International Forum Training & Consulting Ltdστο youtube https://www.youtube.com/channel/UCSAyytFC3HVwqWoWuF01xcg
✅κάντε Εγγραφή, πατήστε το καμπανάκι και θα λάβετε ειδοποίηση για την έναρξη της μετάδοσης