Δήμος Κορινθίων : Δώσαμε ανάσα στα σωματεία της πόλης μας!

Σε χρήση δόθηκε η αθλητική εγκατάσταση στο ΔΑΚ Κορίνθου, το γήπεδο που μετατράπηκε μέσα σε λίγες ημέρες από ανοιχτό σε κλειστό προκειμένου να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες των σωματείων και να εκπληρώσει ένα αίτημα χρόνων.

Η δημοτική αρχή και η διοίκηση του ΚΕΠΑΠ προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί εφικτή η παρέμβαση η ολοκλήρωση της οποίας έγινε δεκτή με θέρμη από τις διοικήσεις των συλλόγων και τους μικρούς αθλητές.

“Αφουγκραστήκαμε τις μεγάλες ανάγκες των σωματείων και των αθλητών και προχωρήσαμε σε αυτήν την παρέμβαση. Εύχομαι όλοι σας να το χαρείτε” ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, στη μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας , σημειώνοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις με στόχο βεβαίως την δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας μίλησε για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώθηκαν ώστε να διευκολυνθούν τα σωματεία ενώ ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας έκανε λόγο για “ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Θέρμες ήταν και οι αναφορές των διοικήσεων των σωματείων μπάσκετ και βόλεϊ οι οποίες σύσσωμες έδωσαν το παρόν.

 

Βρείτε το Video της εκδήλωσης εδώ: https://www.facebook.com/100015460477214/videos/pcb.1196911764167495/590411242166043

Leave a Comment