Ολοκληρώθηκαν οι “Μελωδικές Ιστορίες Χριστουγέννων” – Όλες οι εκδηλώσεις (videos)

Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, τα φετινά πολύ ιδιαίτερα Χριστούγεννα, τηρώντας κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο στην κατεύθυνση της ασφάλειας όλων, πραγματοποίησε εκδηλώσεις μέσω του διαδικτύου, εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου οι οποίες έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης και θετικότατων σχολίων.

Οι εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και αφηγήσεις παραμυθιών με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, προβλήθηκαν διαδικτυακά  από την σελίδα  Facebook  του δήμου Κορινθίων “VisitCorinth” με δυνατότητα θέασης και στην τηλεόραση για όσους το επιθυμούσαν.

Η έναρξη έγινε  την παραμονή των Χριστουγέννων με τις ευχές του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλου και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ.

  Στις 7.30 μμ. ακολούθησε μουσική βραδιά με την ορχήστρα Piano Forte Christmas Edition υπό τη διεύθυνση και μουσική επιμέλεια του μαέστρου Θοδωρή Παπαδά και την συμμετοχή των μουσικών: Καρδαράς Τάκης- ακουστική κιθάρα, Λυγδόπουλος Γιάννης- κρουστά, Μένος Στέλιος- τύμπανα, Παππάς Γιώργος- ηλεκτρική κιθάρα, Τζέκος Κώστας- μπάσο, Τζέλης Γιάννης- σαξόφωνο. Στο τραγούδι απολαύσαμε την κα Ιωάννα Κακουριώτη.

 

 Την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έλαβαν σκυτάλη οι  «Μελωδικές ιστορίες Χριστουγέννων» με τις αφηγήτριες Μαρία Παπανικολάου και Ακριβή Καλδίρη και τους μουσικούς του Trio Kaloy του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, Αλέξανδρο Χαραλάμπους – Κατερίνα Λιάτα – Βασίλειο Μαντούδης. Μαζί τους και  ο συνθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Παναγιώτης Θεοδοσίου. Στην ερμηνεία απολαύσαμε την  εξαιρετική σοπράνο κα Κάτια Πάσχου.

Η συναυλία της 25ης Δεκεμβρίου 2020

 

Η συναυλία της 27ης Δεκεμβρίου 2020

Το Σάββατο 26 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου παρακολουθήσαμε δυο μελωδικές βραδιές με την ορχήστρα Piano Forte Christmas Edition. Στα πλήκτρα ο μαέστρος Θοδωρής Παπαδάς, στα πνευστά ο Γιάννης Τζέλης, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γιώργος Παππάς, στο τραγούδι η Ιωάννα Κακουριώτη, ο Ηλίας Δόσκορης και ο Χρήστος Αργυρίου.

Η εκδήλωση της 26ης Δεκεμβρίου 2020

Η εκδήλωση της 28ης Δεκεμβρίου 2020

https://www.youtube.com/watch?v=_1T-iA_gbtA