Πλήρης αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου Κορινθίων

Οι παραλίες σε Κανταρέ, Ποσειδωνία, Αρχαίο Λιμάνι  και  Άσσο πήραν το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη από την παραλία Καλάμια. Σήμερα η συνέχεια καταγράφεται σε Ποσειδωνία εκ νέου και  Ιερατική. Θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στο μέτωπο του Σαρωνικού. Το παραλιακό μέτωπο του δήμου Κορινθίων αλλάζει όψη! Μεταμορφώνεται και αποκτά την φροντίδα και τις υποδομές που επιβάλλεται. Η Δημοτική αρχή, γνωρίζοντας καλά την αξία ειδικά της φετινής περιόδου αλλά και τις τεράστιες ελλείψεις που έρχονται από τα προηγούμενα χρόνια παρεμβαίνει πολυεπίδα σε όλες τις παραλίες . Αποκαθιστά την εικόνα τους. Θέτει προϋποθέσεις αναβάθμισής τους! Στέκεται με σεβασμό έναντι εκείνων που επενδύουν σε αυτές αλλά και στους πολίτες που τις επισκέπτονται για την ξεκούραση και τα μπάνια τους.  
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην παραλία της Ποσειδωνίας με τους εθελοντές της ομάδας «Φίλοι της Ποσειδωνίας». Ο Δήμος είναι αρωγός κα συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους. Στην παραλία από πλευράς δήμου και πέραν του καθαρισμού και της στρώσης που έγινε την Κυριακή, θα τοποθετηθούν όλες οι υποδομές που πρέπει, ντουζιέρες, αποδυτήρια, ομπρέλες.
  • Παρέμβαση με ειδικό μηχάνημα για τον καθαρισμό και την διαμόρφωση της παραλίας
  • Πλύσιμο πεζοδρόμων – κάδων και φροντίδα πρασίνου
  • Συντήρηση υπαρχόντων υποδομών (παγκάκια – φωτιστικά)
  • Τοποθέτηση καινούργιων ντουζιέρων, ήδη έχουν τοποθετηθεί στα Καλάμια, ακολουθούν οι παραλίες σε Ποσειδωνία, Ιερατική, Κανταρέ αλλά και στις παραλίες των πρώην Καποδιστριακών δήμων
  • Τοποθέτηση ομπρελών για την χρήση τους από τους λουομένους
  • Τοποθέτηση αποδυτηρίων για την διευκόλυνση των λουομένων
  • Τοποθέτηση ναυαγοσωστών στην παραλία «Καλάμια» ως ορίζεται από τον χαρακτηρισμό της ως «πολυσύχναστη»
 
                      Τοποθέτηση νέου τύπου ντουζιέρας σε όλες τις παραλίες του Δήμου
Παράλληλα, ο Δήμος Κορινθίων προκειμένου να καταστήσει την Κόρινθο προορισμό εσωτερικού τουρισμού ειδικά την φετινή χρονιά και να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, θα υλοποιήσει στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ των Αθηνών από τις αρχές Ιουνίου.  Σε συνεργασία δε με τα καταστήματα της παραλίας  θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις παράλληλες δράσεις που είναι αναγκαίες για το σκοπό αυτό. Αφήνουμε στο παρελθόν την απαξίωση και την υποβάθμιση. Δουλεύουμε για την αξιοποίηση και αναβάθμιση! Είναι στοίχημα όλων μας και θα το κερδίσουμε!      
                         Η παραλία της Ποσειδωνίας μετά την παρέμβαση του ειδικού μηχανήματος
 
                                                          Παρέμβαση στην παραλία του Άσσου
   
                                                                                  Παρέμβαση στην παραλία Κανταρέ