‘’Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην έκθεση φωτογραφίας του συμβουλευτικού κέντρου Γυναικών του Δήμου Κορινθίων και της Δημοτικής Πινακοθήκης του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων στα πλαίσια της 8 Μαρτίου Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας “

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων  και η Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα:  «Γυναίκες Δυνατές» στα πλαίσια της 8 Μάρτη , Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

        Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δικαιώματα των γυναικών και η ενημέρωσή του  για την ύπαρξη υποστηρικτικών δομών αντιμετώπισης της βίας. Κυρίως όμως, στοχεύει στο να παροτρύνει τις γυναίκες-θύματα βίας να ξεπεράσουν τον φόβο τους και να μιλήσουν, να ενημερωθούν για την ύπαρξη σχετικών  δομών  και να απευθυνθούν σε αυτές για να ζητήσουν βοήθεια.

Απευθύνουμε  πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους, λέσχες, ομάδες και σωματεία που ασχολούνται με τη φωτογραφία να λάβουν μέρος στην εκδήλωση . Η πρόσκληση αφορά οργανωμένους φορείς αλλά και  μεμονωμένους φωτογράφους. Η επιλογή των φωτογραφιών, η εκτύπωση, η ανάρτηση και η περισυλλογή των έργων μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα γίνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των ομάδων και προσώπων που θα λάβουν μέρος στην έκθεση.  Οι συμμετέχοντες πρέπει να καταθέσουν στην αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης δείγμα της δουλειάς τους στο συγκεκριμένο θεματικό αντικείμενο   από την 1-3-2022 έως τις 15-3-2022 στην διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 4 Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Κορινθίων , Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2741020120  κατά τις ώρες 10.00π.μ. έως 13.00μ.μ. και στο email:dimpinakothikikor@gmail.com.

Leave a Comment