Σε χρήση 400 μικρών κολυμβητών από χθες η μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου στο Δ.Α.Κ

Την μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου της Κορίνθου μπορούν να απολαμβάνουν από χθες οι μικροί κολυμβητές της πόλης μας. Πρόκειται για 400 και πλέον παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών τα οποία αναζητούσαν για την προπόνησή τους γειτονικές αθλητικές δομές.
 
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως από σήμερα το μικρό κολυμβητήριο είναι διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους, Ο χώρος ήταν κλειστός τα τελευταία 5 χρόνια, είχαμε δεσμευτεί για τις επισκευές και την επαναλειτουργία του κι αυτό κάνουμε απόψε» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εξάροντας την δουλειά που έχει γίνει από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και στον χώρο του Δ.Α.Κ και ανακοινώνοντας πως σύντομα , μέσα από την χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το κόστος λειτουργίας θα μειωθεί σημαντικά.
 
Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα και το προσωπικό , το οποίο παρ ότι λιγοστό ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες 3 κλειστών γυμναστηρίων και 11 γηπέδων. Προανήγγειλε δε σε ένα μήνα από σήμερα αναλυτική παρουσίαση όλων των παρεμβάσεων στους αθλητικούς χώρους.
 
Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας από την πλευρά του ανακοίνωσε πως το στάδιο της Κορίνθου από τις αρχές του Σεπτέμβρη θα διαθέτει, 3 φορές την εβδομάδα, νοσηλευτή.
Μικροί κολυμβητές, γονείς και μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου έδωσαν το παρόν στην μικρή τελετή.
 

Leave a Comment