Υπέγραψε την 𝟏𝚮 𝚺𝚼𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚳𝚬 𝚻𝚮𝚴 𝐌𝐎𝐓𝐎𝐑 𝐎𝐈𝐋 ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος


🔲𝚮𝚲𝚬𝚱𝚻𝚸𝚰𝚱𝚨 𝚶𝚾𝚮𝚳𝚨𝚻𝚨 για την καθαριότητα και την αστική συγκοινωνία ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες


Την 1η σύμβαση με το Βαρδινογιάννειο ίδρυμα υπέγραψε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης, σύμβαση ύψους 1εκατομμυρίου ευρώ και πλέον. Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων τα οποία θα εξυπηρετήσουν άμεσα, ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες, τον τομέα της καθαριότητας και τον τομέα της αστικής συγκοινωνίας.

«𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚳𝚰𝚨 𝚺𝚼𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚬𝚸𝚨𝚺𝚻𝚰𝚨𝚺 𝚺𝚮𝚳𝚨𝚺𝚰𝚨𝚺 , μια σημαντική πρώτη κίνηση» τόνισε ο δήμαρχος Κορινθίων ανακοινώνοντας την εξέλιξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τι μεσημέρι, «μια σύμβαση η οποία αποτελεί το 𝚷𝚸𝛀𝚻𝚶 𝚩𝚮𝚳𝚨 𝚼𝚲𝚶𝚷𝚶𝚰𝚮𝚺𝚮𝚺 του συμφωνητικού που έχει συνάψει ο δήμος με το Βαρδινογιάννειο και αφορά- μεταξύ άλλων- έργα αφαλάτωσης και έργα αθλητισμού. Το όφελος θα το δουν οι Κορίνθιοι στις επόμενες εβδομάδες»

𝚶 𝚫𝚮𝚳𝚶𝚺 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚲𝚨𝚳𝚩𝚨𝚴𝚬𝚰 σε λίγες ημέρες για τον τομέα καθαριότητας το πρώτο δορυφορικό μίνι απορριμματοφόρο το οποίο θα εξυπηρετεί το κέντρο ενώ θα ακολουθήσουν και μια σειρά άλλων οχημάτων καθαριότητας. Στο κομμάτι της αστικής συγκοινωνίας, ηλεκτρικά λεωφορεία θα συνδέσουν το κέντρο της πόλης με χώρους παρκινγκ, σημεία ενδιαφέροντας και σταθμούς μετακίνησης δημιουργώντας παράλληλα θέσεις στάθμευσης στο κέντρο.

#Δήμος_Κορινθίων #Βαρδινογιάννειο_Ίδρυμα #Σύμβαση #Έργα #Καθαριότητα #Αστική_συγκοινωνία