ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Σπύρος Ζαχαριάς – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Πρόνοιας

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Σπύρος Ζαχαριάς – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Πρόνοιας
🎙«Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας με υπηρεσίες και δομές»
____________
Το τρίπτυχο της αντιδημαρχίας ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Η πανδημία υπήρξε καθοριστικός παράγοντας και οδήγησε σε δράσεις και ενέργειες που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Οι υπηρεσίες πρόνοιας κάλυψαν κάθε ανάγκη και πρόβλημα , στα σχολεία το διάστημα της αναστολής πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ώστε να είναι άρτια και ασφαλή ενώ στον τομέα του πολιτισμού, είχαμε λόγω του lock down, τον χρόνο να σχεδιάσουμε ένα ευρύ πλέγμα εκδηλώσεων τις οποίες οι συμπολίτες μας είδαν να πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι από άκρη σε άκρη του δήμου μας.
✔️Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και τους τρείς τομείς, τομείς ευαίσθητους για την κοινωνία της Κορίνθου 

🎙Είμαι περήφανος ως αντιδήμαρχος για όσα έχουμε πετύχει όμως δεν επαναπαυόμαστε. Τις επόμενες μέρες μάλιστα εγκαινιάζουμε το ΚΕΠ Υγείας, μια δομή που θα τεθεί στην διάθεση των συμπολιτών μας καλύπτοντας έναν τομέα ευαίσθητο και νευραλγικό. Μεγάλη μας έννοια είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας, είτε αυτό αφορά τον τομέα της πρόνοιας, είναι της εκπαίδευσης είτε του πολιτισμού.