Δήμος Κορινθίων: Υπερψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο την αγορά του οικοπέδου για την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων

Στην αγορά του οικοπέδου των 26 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Συνοικισμού προχωρά η δημοτική αρχή μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τρίτης.

Ο χώρος, όπως τόνισε στην εισήγησή του ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος,  είναι ο πλέον κατάλληλος από άποψη θέσης και δυνατοτήτων ώστε να φιλοξενήσει ένα πλήρες, άρτιο και σύγχρονο συγκρότημα αθλητικών εγκαταστάσεων το οποίο σήμερα λείπει από το Δήμο Κορινθίων και με την ολοκλήρωσή του θα καλύψει τις πολύ μεγάλες ανάγκες των παιδιών μας και βεβαίως των σωματείων που σήμερα ασφυκτιούν στην περιοχή Συνοικισμού, Νεάπολης, Καλλιθέας.

Η τιμή για την οποίαν έγινε πολύς λόγος και στην οποίαν με επιχειρήματα που στερούνται βάσης πάτησαν 7 σύμβουλοι της μειοψηφίας για να καταψηφίσουν, είναι συμφέρουσα δεδομένου ότι πρόκειται για ένα οικόπεδο στην πλέον ευνοϊκή θέση αφού εξυπηρετεί τρεις περιοχές ενώ εκεί επίκειται και η κατασκευή  οδικού κόμβου που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την πρόσβαση αλλά και ένα οικόπεδο με την πλέον συμφέρουσα τιμή αγοράς αφού η αξία του σύμφωνα με την εκτίμηση που κατατέθηκε υπόψιν των συμβούλων υπερβαίνει το τελικό ποσό αγοράς.

Το ποσό, μειωμένο κατά 100.000 ευρώ, προέκυψε μετά από επιτυχή διαπραγμάτευση του Δημάρχου ο οποίος σταθερά κινείται κ ενεργεί για το συμφέρον των πολιτών και την πρόοδο του τόπου στον οποίον ζουν. Όλοι οι σύμβουλοι με τις θέσεις και την ψήφο τους ανέλαβαν την ευθύνη τους. 18 ψήφισαν υπέρ ενός έργου που θα δώσει ανάσα στην νεολαία κ τον αθλητισμό. Ο κ.Πνευματικός , ο κ.Σταυρέλης και οι σύμβουλοι των παρατάξεων τους καταψήφισαν την αγορά προτείνοντας χρονοβόρες ενέργειες  και προχωρώντας σε λόγους προεκλογικούς άκρως ανεπίκαιρους.

«Ως δημοτική αρχή προχωρούμε στην αγορά και κατόπιν στην κατασκευή ενός έργου που ο συνοικισμός η Καλλιθέα και η Νεάπολη έχουν ανάγκη. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας σχεδιάζουμε κ υλοποιούμε. Εμείς δεν  λειτουργούμε με γνώμονα το εκλογικό συμφέρον. Δουλεύουμε για τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν το παρόν και το μέλλον του τόπου που ζουν , εργάζονται, ονειρεύονται κ μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Τον τόπο μας!

Η υπεύθυνη στάση και ψήφος των 18 δημοτικών συμβούλων είναι πολλά υποσχόμενη για τα επόμενα σημαντικά θέματα που θα έρθουν για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο και την πρόοδο στο δήμο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.