Οι δήμοι Κορινθίων και Λουτρακίου υποδέχονται τη Σκυταλοδρομία με μοτοσικλέτες που πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αιμοδοτών

Ο Δήμος Κορινθίων και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας υποδέχονται τη Σκυταλοδρομία με μοτοσικλέτες που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


 


Η τελετή υποδοχής θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό την Κυριακή 20 Μαΐου 2007 στις 19:15, με τη συμμετοχή του Χορευτικού Συγκροτήματος του Πνευματικού Κέντρου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορινθίων, ενώ θα προηγηθεί διέλευση 100 μοτοσικλετών από κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου και του Λουτρακίου.


 


Η Κόρινθος και το Λουτράκι είναι οι πόλεις που μετά την Αθήνα, τον Πειραιά, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τη Λαμία αλλά και με άλλες πόλεις, όπως η Τρίπολη, τα Ιωάννινα, η Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, το Ηράκλειο, η Ιεράπετρα κ.ά., που ακολουθούν, μεταδίδουν το ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών σε κάθε πολίτη της χώρας μας.


 


Πρόκειται για μια εκδήλωση τιμής στον αλτρουισμό και στην ευαισθησία των αιμοδοτών που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους την εθελοντική προσφορά για το συνάνθρωπο και την κοινωνία.


Στόχος των Δήμων μας είναι η προβολή αυτής της προσπάθειας και η ανάδειξη αυτών των ατόμων ως πρότυπα κοινωνικής δράσης και συμπεριφοράς για τους νέους μας και όχι μόνο.Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:14:30   Διέλευση από κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου


18:45   Αναχώρηση από τους Καταρράκτες Λουτρακίου για το Συνεδριακό κέντρο


19:15   Προσφωνήσεις – βραβεύσεις


            Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα