Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στο Φλοίσβος μεγάλη συναυλία Πάνος Κατσιμίχας – Γιάννης Κούτρας – Μάνος Ξυδούς

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορινθίων, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Διαδρομών 2008, διοργανώνει το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός του Καλοκαιριού.


Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στη πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Φλοίσβος), οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες θα δώσουν μια συναυλία που το κοινό τραγουδά και χορεύει από την αρχή ως το τέλος μαζί τους. Ένα μουσικό ταξίδι, για νέους και μεγαλύτερους για σώματα και ψυχές που πάλλονται.


Πολυαγαπημένα τραγούδια από τις μεγάλες στιγμές του Πάνου Κατσιμίχα «Νύχτωσε νύχτα», «Για ένα κομμάτι ψωμί», «Μη γυρίσεις», «Της αγάπης μαχαιριά», «Γέλα πουλί μου» συναντούν αντίστοιχες στιγμές του Μάνου Ξυδούς «Ανόητες αγάπες», «Πούλα με», «Δεν θα δακρύσω», «Ασ’ τη να λέει», «Εσύ εκεί»,  και του Γιάννη Κούτρα  Kuro Siwo», «Θεσσαλονίκη», «Γυναίκα», «Federico Garcia Lorca».


Τρεις καλλιτέχνες που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για τη μουσική αλλά και για  τα μεγάλα κοινωνικά αιτήματα του καιρού μας.


Φυσικό αποτέλεσμα μία καλλιτεχνική συνεργασία και μία καλλιτεχνική γέννα.


Πάνος Κατσιμίχας: Συνδημιουργός όλων των μεγάλων επιτυχιών των αδερφών Κατσιμίχα που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι την τελευταία 20ετία.


Γιάννης Κούτρας: Ο ανεπανάληπτος  και αξεπέραστος ερμηνευτής του θρυλικού έργου του Θ. Μικρούτσικου  «Σταυρός Του Νότου».


Μάνος Ξυδούς: Συνδημιουργός όλων των μεγάλων επιτυχιών των «Πύξ Λάξ».


Στην παρέα προσθέστε και τον Τόλη Φασόη (Sharp Ties), φίλο από τα παλιά του Πάνου Κατσιμίχα.


Ένα καλλιτεχνικό σχήμα που προκαλεί αμέσως το ενδιαφέρον.«Δε μας ανήκει τίποτα, όλα είναι δανεικά απ’ τα παιδιά μας!» τραγουδά ο Πάνος Κατσιμίχας και ξεκινά η συναυλία. Καλή σας ακρόαση.Μαζί τους οι μουσικοί:


ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: μπάσο, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΑΝΟΣ: τύμπανα, ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: ηλεκτρική κιθάρα, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ: πιάνο, ΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: ακουστική κιθάρα, Επιμέλεια ήχου: ΜΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΑΚΗΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ.


 


ΕΝΑΡΞΗ: 21:00


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ